Η Ρεάλ Μπέτις φαίνεται να εξετάζει έναν δημιουργικό τρόπο για την απόκτηση του Άντονι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτείνοντας ένα μοντέλο συνιδιοκτησίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ABC de Sevilla».
Η πρόταση αφορά την προοδευτική αγορά ποσοστών των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου εξτρέμ, επιτρέποντας στον ισπανικό σύλλογο να αποκτήσει τον παίκτη χωρίς να καταβάλει άμεσα το σύνολο της αξίας του.
Πότε είχε εφαρμοστεί ξανά αυτό
Το πλάνο θυμίζει τη γνωστή «Φόρμουλα Abde», την οποία η Μπέτις είχε εφαρμόσει το 2023 για να αποκτήσει τον Άμπντε Εζαλζουλί από την Μπαρτσελόνα. Τότε, η συμφωνία περιλάμβανε δικαίωμα επαναγοράς από τους «μπλαουγκράνα» και κλιμακωτή καταβολή ποσών, προσαρμοσμένων στην απόδοση του παίκτη.
Η σχετική ανάρτηση:
Real Betis have proposed a joint-ownership agreement to Man United for Antony, that would see Betis buy increasing percentages of his playing rights, claim @abcdesevilla ?
Betis have previously used a similar technique, labelled the ‘Abde Formula’ in order to sign Abde… pic.twitter.com/XWxviPwXip
Η περίπτωση του Άντονι έχει απασχολήσει τη Γιουνάιτεντ, με τον Βραζιλιάνο να μην έχει ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μετά τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ. Το ενδιαφέρον της Μπέτις προσθέτει μια νέα διάσταση στις συζητήσεις για το μέλλον του, με τους Ανδαλουσιάνους να επιδιώκουν μια έξυπνη και βιώσιμη ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.
Ο Άντονι βρίσκεται στην ομάδα από την Ισπανία, με μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε 26 εμφανίσεις έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασιστ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.