Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες Σάββατο (10/5), από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα 22χρονος αλλοδαπός.
Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που αφαιρούσε μετασχηματιστές υψηλής τάσης από την περιοχή της Βοιωτίας.
Η «μαφία» του χαλκού
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος κατηγορείται ότι μαζί με άλλους αλλοδαπούς, είχαν συγκροτήσει κατά τα έτη 2020-2021 εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την αφαίρεση μετασχηματιστών υψηλής τάσεως στην περιοχή της Βοιωτίας.
Συνολικά είχαν αφαιρέσεις περισσότερους από 2 τόνους χαλκού προκαλώντας ζημιά άνω των 660.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας