Ο Ματίας Λεσόρ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να προλάβει το Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.
Ο Γάλλος σέντερ ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση και σήμερα (8/5) αναρτήθηκε βίντεο που αποδεικνύει πως έχει μεγάλη θέληση.
Ο διεθνής με την «τρικολόρ» προπονείται σε τρομερή ένταση και μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του. Ο Λεσόρ θα δώσει το παρών στην τελική φάση της Euroleague στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα συμμετέχει σε κάποια αναμέτρηση.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.