Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του τρεμπλ αγωνίζεται, την Κυριακή (27/4) το απόγευμα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Στις 17:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον τρίτο τελικό των playoffs της Volley League, με μοναδικό στόχο το 3-0 στη σειρά, ώστε να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν 2024-25, με την επίτευξη του τρεμπλ.
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
«Τίποτα δεν τελείωσε, θα παλέψουμε»
Λορέντζο Μιτσέλι: «Σίγουρα, στο δεύτερο ματς δεν κάναμε και την καλύτερή μας εμφάνιση, όμως στα κρίσιμα σημεία ήμασταν όπως έπρεπε. Ηταν μια σημαντική νίκη, όμως το μάθημα που πήραμε είναι, ότι ο αντίπαλος δύσκολα έπεφτε, δεν τα παρατούσε και επέστρεφε στο ματς.
Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και αύριο, ότι τίποτα δεν τελείωσε, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση, να κοιτάμε το ματς φάση-φάση και να παλέψουμε. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στην ομάδα μου, όμως πρέπει να παίξουμε καλό βόλεϊ αύριο».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.