Μουζακίτης: Το ταξίδι στο Λονδίνο, το Φούλαμ-Τσέλσι και η δουλειά στο γυμναστήριο (pics)
Ο Χρήστος Μουζακίτης πέρασε το Πάσχα στο Λονδίνο με την οικογένειά του, παρακολούθησε από κοντά το Φούλαμ-Τσέλσι, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει χρόνο και στο γυμναστήριο.
Στο Λονδίνο με την οικογένειά του βρέθηκε για τις διακοπές του Πάσχα ο Χρήστος Μουζακίτης. Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Αγγλία και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το ματς της Φούλαμ με την Τσέλσι, για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μάλιστα, όπως φάνηκε και από την ανάρτησή του στο Instagram, ο 18χρονος χαφ δεν έμεινε μακριά από το γυμναστήριο ούτε στις διακοπές του, αφού πέρασε τον απαραίτητο χρόνο στο γυμναστήριο, προκειμένου να επιστρέψει από αύριο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.
Για την ιστορία, η Τσέλσι στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Φούλαμ γύρισε το εις βάρος της 1-0 και με τα γκολ των Τζορτζ (83′) και Νέτο (90′ +3) πήρε σημαντικό «διπλό». Ο Ιβόμπι είχε δώσει το προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 20ο λεπτό.
LIVE: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
To NBA εγκαταλείπει τα παλιά στερεότυπα και μετατρέπει τη γιορτή των αστέρων σε ένα «μίνι Παγκόσμιο Κύπελλο» σε μια ύστατη προσπάθεια να ξαναδώσει ένταση και νόημα στο θέαμα.