Την Δεύτερα του Πάσχα (21/4) ο Κέντρικ Ναν αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής κανονικής διάρκειας της Euroleague.
Ο Αμερικανός σταρ του Παναθηναϊκού έκανε μια μαγική σεζόν και έτσι μετά το βραβείο του πρώτου σκόρερ κέρδισε και αυτό του καλύτερου παίκτη.
Ο Κέντρικ Ναν σε 33 παιχνίδια μέτρησε κατά μέσο όρο 21,1 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0,2 μπλοκ.
Μετά την ανακοίνωση, ο 29χρονος προχώρησε σε ανάρτηση στο «X» και αναφέρθηκε στο βραβείο. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως ελπίζει να είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό του MVP του μήνα, υπογραμμίζοντας πως η Euroleague πρέπει να το σεβαστεί.
I just hope the MVP of the season award looks a lot different than the MVP of the month award ??? put some respect on it ?@EuroLeague
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.