Παράπονα του Σφαιρόπουλου για τη διαιτησία: «Ήταν επιθετικό φάουλ»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπάγερν και συγκεκριμένα στάθηκε στο φάουλ που κέρδισε ο Έντουαρντς στα 19» πριν από το τέλος της τέταρτης περιόδου.
Η Μπάγερν επικράτησε στην παράταση με 97-93 του Ερυθρού Αστέρα και έβαλε τέλος στην πορεία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην εφετινή Euroleague.
Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του ματς εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα ο Σφαιρόπουλος στάθηκε σε μία φάση 19» πριν από το τέλος της τέταρτης περιόδου, όπου αντί για επιθετικό φάουλ δόθηκε φάουλ στη Μπάγερν Μονάχου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Σφαιρόπουλος:
«Στο τέλος του κανονικής διάρκειας του αγώνα, έγινε επιθετικό φάουλ από την Μπάγερν, πριν γίνει το αμυντικό φάουλ από εμάς. Κι αν είχε δοθεί το σφύριγμα έτσι όπως έκρινε ο προπονητής των Σέρβων τότε θα είχαμε εμείς δύο βολές και θα είχαμε πάρει τη νίκη». Τελικά όμως, δεν μας το έδωσαν».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».