Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΟ Θήρας, με 3-0 στη Σαντορίνι, για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Volley League γυναικών.
Με αυτή τη νίκη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίθηκε για πρώτη φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς με 2-0 νίκες, πήρε το ζευγάρι. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ του προηγούμενου αγώνα, απέναντι στον σύλλογο της Σαντορίνης.
Τελευταίο εμπόδιο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει το πλεονέκτημα, διότι είχε τερματίσει στην πρώτη θέση, στην κανονική διάρκεια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.