Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΟ Θήρας, με 3-0 στη Σαντορίνι, για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Volley League γυναικών.
Με αυτή τη νίκη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίθηκε για πρώτη φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς με 2-0 νίκες, πήρε το ζευγάρι. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ του προηγούμενου αγώνα, απέναντι στον σύλλογο της Σαντορίνης.
Τελευταίο εμπόδιο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει το πλεονέκτημα, διότι είχε τερματίσει στην πρώτη θέση, στην κανονική διάρκεια.
Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ιντερ, που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, όμως ηττήθηκε στο Ολίμπικο και η διαφορά αυξήθηκε από τους 7 στους 8 βαθμούς.