Κακοκαιρία: Κλειστές οι ιρλανδικές διαβάσεις και τα περάσματα ρεμάτων στον Δήμο Δίου-Ολύμπου
Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, προσωπικό και μηχανήματα έργου του Δήμου Δίου-Ολύμπου βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
Κλειστές είναι οι ιρλανδικές διαβάσεις και τα περάσματα ρεμάτων λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, στην Πιερία (φωτογραφία, επάνω, από το Facebook, #dionolympus).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κλείσει τα περάσματα στ’ ακόλουθα σημεία:
Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες
– Κονταριώτισσα: ρέμα στη θέση «Αγία Βαρβάρα» – Διέλευση προς Κατερίνη από την περιοχή του Κοιμητηρίου Αγίου Σπυρίδωνα – Λεπτοκαρυά: θέση «Βάλτος» – Λεπτοκαρυά: ρέμα Καντίρ – Λιτόχωρο: ρέμα Χασκάρα – Πλαταμώνας: ρέματα Δρεμπίνα & Καλάμι -Σκοτίνα: ρέμα Ζηλιάνα
Επιφυλακή
Προσωπικό και μηχανήματα έργου του Δήμου Δίου-Ολύμπου βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας