Ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη διαδοχική του ήττα στη Euroleague, αυτή τη φορά από τη Μονακό, με τον Εβάν Φουρνιέ να στέλνει το δικό του μήνυμα στο κόσμο των Πειραιωτών.
Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ, τόνισε πως η ομάδα περνά μια δύσκολη περίοδο και τόσο ο ίδιος όσο και όλοι στον οργανισμό, θα χρειαστούν την αγάπη και τη στήριξή τους.
Παράλληλα, ο Φουρνιέ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια, γράφοντας στο τέλος της δημοσίευσής του στο Χ (πρώην twitter) τη λέξη «Προχωράμε!».
Το μήνυμα του Φουρνιέ στον κόσμο του Ολυμπιακού
We re going thru a tough stretch right now. Gonna need your love and support more than ever!! #WeMove ❤?
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.