Ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη διαδοχική του ήττα στη Euroleague, αυτή τη φορά από τη Μονακό, με τον Εβάν Φουρνιέ να στέλνει το δικό του μήνυμα στο κόσμο των Πειραιωτών.
Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ, τόνισε πως η ομάδα περνά μια δύσκολη περίοδο και τόσο ο ίδιος όσο και όλοι στον οργανισμό, θα χρειαστούν την αγάπη και τη στήριξή τους.
Παράλληλα, ο Φουρνιέ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια, γράφοντας στο τέλος της δημοσίευσής του στο Χ (πρώην twitter) τη λέξη «Προχωράμε!».
Το μήνυμα του Φουρνιέ στον κόσμο του Ολυμπιακού
We re going thru a tough stretch right now. Gonna need your love and support more than ever!! #WeMove ❤🤍
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.