Ο Όντεντ Κάτας μετά την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Παναθηναϊκό (92-99) τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και υπογράμμισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάτας στη συνέντευξη Τύπου:
«Νομίζω ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ μετά από 5-6 λεπτά και μετά παίξαμε σωστά υπό αυτές τις συνθήκες. Μας έλειπαν παίκτες, με ψηλούς που από νωρίς φορτώθηκαν με φάουλ.
Καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και τους κάναμε να σκεφτούν επιθετικά. Παίξαμε σωστά στην επίθεση.
Στην τελευταία περίοδο κουραστήκαμε, παίξαμε με άλλες πεντάδες, άρχισαν να ευστοχούν. Αφήσαμε την άμυνα ζώνης ίσως λίγο νωρίς. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και αξίζαμε να κερδίσουμε».
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.