Η Παρτίζαν δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 82-70 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλά για την αναμέτρηση.
Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην παρουσία των Ερυθρόλευκων, ενώ αναφέρθηκε και στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό άξιζε τη νίκη. Όλη την σεζόν παίζουν πολύ καλά και έτσι έπαιξαν και σήμερα, εμείς παίξαμε εντελώς ανάποδα από αυτό που συνηθίζαμε να παίζουμε.
Ειδικά στην άμυνα δεν θυμίζαμε με τίποτα την άμυνα που παίζαμε στα τελευταία παιχνίδια και έτσι χάσαμε δίκαια. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, μειώναμε την διαφορά, παίρναμε κάποια κακή απόφαση και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε.
Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στη Ευρωλίγκα στην κίνηση χωρίς την μπάλα, είναι κάτι που κάνουν πολύ καλά. Και με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια, είναι μεγάλη στιγμή για τον οργανισμό».
Για το αν ξέφυγε το μυαλό των παικτών από την άμυνα του Ολυμπιακού: «Όχι τόσο λόγω της άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά επειδή πήραμε κάποιες αποφάσεις και σουτάραμε πολύ νωρίς δεν είχαμε καλό spacing».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.