Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για τον… τελικό της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Super League. Και όπως φαίνεται; Με τον Ματίας Αλμέιδα να γυρίζει τον σχηματισμό του σε 3-5-2 προσπαθώντας να βρει μια λύση στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του.
Ναι, διαβάζοντας τις επιλογές του Αργεντινού σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγεις. Ο Μπρινιόλι αντί του Στρακόσα στην εστία και τρεις στόπερ με τον Μήτογλου να μπαίνει στην ίδια ευθεία του Βίντα και του Μουκουντί.
Ο Ρότα έχοντας την ευθύνη της δεξιάς πλευράς με τον Γκατσίνοβιτς πιθανότατα να έχει τον χώρο ευθύνης… απέναντι. Μάνταλος, Λιούμπισιτς και Λαμέλα στη μεσαία γραμμή σε ένα σχήμα χωρίς αμυντικό χαφ Και ο Πιερό με τον Μαρτιάλ στην επίθεση.
Στρακόσα, Πήλιος, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά, Τσιλούλης, Ελίασον και Φερνάντες θα είναι στον πάγκο, δίπλα στον Αλμέιδα, που προχωρά σε αρκετές και σημαντικές αλλαγές, συγκριτικά με το μεσοβδόμαδο 6-0 του Καραϊσκάκης, για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.