Πριν από μερικές ημέρες ο Λούκας Πέρεθ υπέγραψε τετράμηνης διάρκειας συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν. Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να καλύψει προσωρινά το κενό του τραυματία, Ρικάρντο Πέπι. Ο 36χρονος Πέρεθ αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα πριν από περίπου ένα μήνα, έρχεται ως λύση ανάγκης για την ομάδα του Πέτερ Μπος, που την περασμένη εβδομάδα «πέταξε» εκτός Champions League τη Γιουβέντους.
Αυτό όμως που έχει κάνει περισσότερο εντύπωση και από την ίδια την μεταγραφή του Πέρεθ στην PSV, είναι ο τρόπος που ταξίδεψε για να φτάσει από την Ισπανία στην Ολλανδία. Ο Λούκας για να πάει από τη Μαδρίτη στο Αϊντχόφεν, χρειάστηκε να διανύσει 1.700 χιλιόμετρα οδικώς. Είναι αλήθεια ότι το αεροπλάνο δεν είναι το αγαπημένο του μέσο μεταφοράς. Αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ σημόσια για τον φόβο του να πετάει, είναι γνωστό ότι προτιμά να πηγαίνει στους αγώνες με αυτοκίνητο, τρένο ή ακόμα και με βαν. Όταν αγωνιζόταν στην Κάντιθ, ταξίδευε ακόμη και με σκάφος για να παίξει απέναντι σε ομάδες που είχαν έδρα στα Κανάρια Νησιά ή στις Βαλεαρίδες Νήσους.
Το ταξίδι του Λούκας Πέρεθ από την Ισπανία στην Ολλανδία με αυτοκίνητο, θύμισε την περίπτωση του Ντένις Μπέργκαμπ. Ο Ολλανδός θρύλος της Άρσεναλ είχε φοβία με τα αεροπλάνα και αναγκαζόταν να ταξιδεύει οδικώς.
Ευτυχώς για τον Πέρεθ, δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Αϊντχόφεν για τους αγώνες του Champions League, έτσι δε θα χρειαστεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της τετράμηνης θητείας του στην Ολλανδία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας