Με απίθανο γκολ του Φουρτάδο στο 78’, η Λαμία έκανε το 2-1 στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο επιθετικός της Λαμίας βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και με τρομερό σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι για το 2-1 της Λαμίας.
Δείτε το γκολ:
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 72’ σε 1-1 με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς για το 1-1.
Δείτε το γκολ:
Υπενθυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Τσιμπόλα. Ο Τσιμπόλα σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ, μετά την υπόδειξη της βοηθού.
Μετά την εξέταση της φάσης στο VAR, όμως, φάνηκε ότι ο παίκτης της Λαμίας καλυπτόταν από τον Ιωαννίδη, με το γκολ του Τσιμπόλα να μετράει κανονικά και τη Λαμία να κάνει το 1-0 απέναντι στους Πράσινους.
Συνολικά, 20 διαιτητές, 40 βοηθοί διαιτητές και 12 VAR θα συνάψουν εργασιακή σχέση αποκλειστικής απασχόλησης με την ομοσπονδία. Το μοντέλο είναι αντιγραφή από ευρωπαϊκές χώρες και από το Μεξικό
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.