Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς στην Σλοβενία ανάμεσα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας και την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (0-0), με τους Βόσνιους να προκρίνονται στους «16», χάρη στο 1-0 του πρώτου παιχνιδιού.
Νίκη στην Ισπανία χωρίς αντίκρισμα για τη Γάνδη, που μπορεί να επικράτησε με 1-0 της Μπέτις, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια, καθώς στο πρώτο ματς είχε ηττήθηκε με 3-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπράουν στο 87’.
Μεγάλη νίκη – πρόκριση για την Πάφο, που κέρδισε με 2-1 την Ομόνοια. Μπρούνο στο 28’ και Σίλβα στο 65’ τα γκολ για τους νικητές, είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα στο 60’ σε 1-1 ο Γιόβετιτς.
Διπλό στην Κύπρο και πρόκριση για την Τσέλιε, που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0. Κούτσιτς στο 45+4’ και Σβέτλιν στο 51’ τα γκολ για τους Σλοβένους.
Δύο τα δυο για την Γιαγκιελόνια απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα. Μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, οι Πολωνοί επικράτησαν με το ίδιο σκορ και στο δεύτερο παιχνίδι και πέρασαν δια περιπάτου στους «16» του Conference League. Χάνσεν (8’), Ιμάζ (70’) και Ραντόγεβιτς (αυτ. 76’) τα γκολ για τους γηπεδούχους, Λάζετιτς (17’) για τους Σέρβους.
Ανατροπή για την Κοπεγχάγη, που πήρε τη νίκη με 3-1 στην παράταση απέναντι στην Χάιντενχαϊμ, ανατρέποντας το σκορ (2-1) του πρώτου αγώνα. Ο Σιάκα στο 37′ έκανε το 1-0, για να διπλασιάσει τα γκολ ο Ντικς με πέναλτι στο 53′. Ο Σκιένζα μείωσε σε 2-1 στο 73′ για τους Γερμανούς. Ο Ουέσκας στο 113′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στον έξτρα χρόνο.
Η Μόλντε νίκησε εκτός έδρας την Σάμροκ Ρόβερς με 1-0, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου επικράτησε με 5-4 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa Conference League.