Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ουκρανού τερματοφύλακα Ρούντολφ Μποροντάι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ρούντολφ Μποροντάι. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 17/3/1998, 1,94μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.
Τα τρία τελευταία χρόνια, ο 26χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, φόρεσε τις φανέλες του Φίλιππου Βέροιας, του ΑΣΕ Δούκα και του ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ από το 2016 έως το 2022, έπαιξε στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, με Donbas, HC Motor και ZNTU–ZAB Zaporozhye.
Η δήλωση του Ρούντολφ Μποροντάι: «Είμαι ενθουσιασμένος! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω, πλέον, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεισφέρω και εγώ όσο μπορώ».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.