Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί γρήγορα και έχει εξασφαλίσει τις ανανεώσεις των Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ δουλεύει και την υπόθεση του Κέντρικ Ναν, ώστε να καταφέρει να βγάλει το buy out για το ΝΒΑ το καλοκαίρι.
Μέσα σε όλα αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Βackdoor Podcast», οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τζέντι Όσμαν για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές για ακόμη δύο σεζόν, προσφέροντάς του και αυξημένες αποδοχές.
Ο Παναθηναϊκός, ο Οσμάν και το NBA
Ο Τούρκος φόργουορντ δεν βιάζεται να απαντήσει, αφού νιώθει καλά στην Ελλάδα και παράλληλα θα ήθελε να εξερευνήσει και τις επιλογές του για το ΝΒΑ. Καθώς αν προκύψει κάποια πρόταση θα τη συζητήσει.
Στο «τριφύλλι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Όσμαν το τελευταίο διάστημα και θέλουν να τον επιβραβεύσουν με έναν νέο συμβόλαιο κρατώντας τον για πολλά χρόνια στο ΟΑΚΑ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.