Ο Τζέντι Όσμαν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Τούρκος φόργουορντ τόνισε πως ήταν ένα σπουδαίο ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι ποτέ δεν τα παράτησαν και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις του Τζέντι Όσμαν:
«Ήταν σπουδαίο παιχνίδι, μπορεί να μην κάναμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, αλλά βάλαμε 91 πόντους. Σε κάποιες κρίσιμες καταστάσεις μείναμε συγκεντρωμένοι. Ήταν από τα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε και βλέπουμε το ματς με την Εφές που νίκησε τη Ρεάλ και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά.
Ο Κώστας έκανε μεγάλη άμυνα στο τέλος. Κι ομαδικά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε κι αυτή η νίκη μπορεί να είναι τεράστια για εμάς. Θα είμαστε επιθετικοί κόντρα στην Εφές, θα είναι δύσκολο ματς».
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.