Ο Τζέντι Όσμαν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Τούρκος φόργουορντ τόνισε πως ήταν ένα σπουδαίο ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι ποτέ δεν τα παράτησαν και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις του Τζέντι Όσμαν:
«Ήταν σπουδαίο παιχνίδι, μπορεί να μην κάναμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, αλλά βάλαμε 91 πόντους. Σε κάποιες κρίσιμες καταστάσεις μείναμε συγκεντρωμένοι. Ήταν από τα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε και βλέπουμε το ματς με την Εφές που νίκησε τη Ρεάλ και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά.
Ο Κώστας έκανε μεγάλη άμυνα στο τέλος. Κι ομαδικά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε κι αυτή η νίκη μπορεί να είναι τεράστια για εμάς. Θα είμαστε επιθετικοί κόντρα στην Εφές, θα είναι δύσκολο ματς».
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.