Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Προς sold out το κρίσιμο παιχνίδι με την Μόντσα
Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ απέναντι στη Μόντσα, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στο «Μελίνα Μερκούρη».
Κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη» για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, την Πέμπτη (16/1).
Στις 19:00 (COSMOTE SPORT 6HD), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας δίνουν ένα σπουδαίο «ραντεβού» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», όπου υποδέχονται την ισχυρή Μόντσα, για την 5η (προτελευταία) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League, με στόχο τη νίκη, ώστε να «πατήσουν» κορυφή στο δεύτερο γκρουπ.
Φυσικά η ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι δεν θα είναι μόνη της στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, αφού θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να σπρώξει τους Πειραιώτες προς τη νίκη.
Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα. Τα εισιτήρια «εξαφανίζονται» με εντυπωσιακό, με το κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» να αναμένεται κατάμεστο. Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια διατίθεται ηλεκτρονικά, μέσω Ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/olympiakos-sfp-eisithria-agwnwn-2024-2025_sen_2006844.html).
«Ο κόσμος είναι ο έξτρα παίκτης μας, τον χρειαζόμαστε και αύριο»
Αντρέα Γκαρντίνι: «Το αυριανό ματς για το CEV Champions League θα είναι πολύ σκληρό. Παίζουμε με μία ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, με εξαιρετικούς παίκτες, που θα έρθει εδώ να παίξει το καλύτερό της βόλεϊ. Εμείς, δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο ματς, όμως προσπαθούμε να επιστρέψουμε στο επίπεδό μας, στο βόλεϊ που ξέρουμε. Θα είναι δύσκολο ματς. Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Νιώθουμε ότι είναι μαζί μας, ότι παλεύουν μαζί μας, τους νιώθουμε σαν έξτρα παίκτη μας και τους χρειαζόμαστε και αύριο».
Δημήτρης Τζιάβρας: «Είναι ένας αγώνας, που τον αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Θέλουμε όλοι πάρα πολύ την πρόκριση στην επόμενη φάση και ήταν ένας μεγάλος στόχος που είχαμε βάλει όλοι μαζί, εξ αρχής. Είχαμε λίγες μέρες να ξεπεράσουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος και να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε πάνω στην Μόντσα. Θεωρώ, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα στη διοργάνωση, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε όλο τον κόσμο διπλά μας, καθώς είναι ένας δύσκολος αγώνας και στο τέλος, πιστεύω, θα πανηγυρίσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.