Τι ματσάρα στο «Σαν Σίρο»! Μίλαν και Ρόμα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, πάλεψαν για τη νίκη, αλλά έμειναν στο 1-1 για τη 18η αγωνιστική της Serie A και μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο καθώς ο Ρέιντερς έκανε το 1-0 με άψογο πλασέ απο ασίστ του Φοφανά στο 16′ και στο 23′ ο Ντιμπάλα με τρομερό σουτ από ασίστ του Ντόβπικ έγραψε το 1-1. Μάλιστα η Ρόμα είχε και δοκάρι στο 10′ με τον Ντόβμπικ ενώ οι «ροσονέρι» ζήτησαν πέναλτι στο 42ο λεπτό μετά από πτώση του Ράιντερς σε επαφή με τον Πιζίλι, αλλά ο διαιτητής Φάμπρι συνέχισε το παιχνίδι, ενώ ούτε ο VAR τον ανακάλεσε, με τον Φονσέκα να αποβάλλεται έξαλλος.
Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν ήταν πιο δραστήρια, αλλά στο τελευταίο τέταρτο η Ρόμα πίεσε πολύ και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, με τον Μενιάν και την αστοχία των παικτών του Ρανιέρι να κρατούν το σκορ στο 1-1.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)