Tο ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ ή αλλιώς όπως ονομάζεται φέτος Stoiximan GBL και έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια.
To ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής είναι σίγουρα αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/12 στο ΔΑΚ Γλυφάδας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό και το οποίο ορίστηκαν να διευθύνουν οι Συμεωνίδης, Τσώνος και Μπακάλης.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL:
Στο πρόσωπο του Κέντρικ Ρέι φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Κένταλ Σμιθ ο Πανιώνιος, προκειμένου να ενισχυθεί για την συνέχεια της προσπάθειας που κάνει να βρίσκεται στα playoffs της Stoiximan GBL.
Ο 30χρονος γκαρντ (1,88μ.), που έχει περάσει από την ΑΕΚ (κατακτώντας το Κύπελλο το 2020) και τον Προμηθέα, αγωνιζόταν από πέρσι μέχρι και τη φετινή σεζόν στην τουρκική Μπουγιουκτσεκμετζέ μετρώντας 9,6 πόντους, 2,6 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε 19,8 λεπτά κατά μέσο όρο.
Τη σεζόν 2018/19 είχε αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι, ενώ έχει περάσει επίσης από Νίμπουρκ, Πετκίμ, Ιγκοκέα, Βενέτσια, αλλά και το πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.