Ο Παναθηναϊκός επικράτησε χθες (3/12) βράδυ με σκορ 90-89 της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 8-5.
Μεγάλος και απόλυτος πρωταγωνιστής της σημαντικής αυτής νίκης των «πράσινων» επί των Καταλανών ήταν αναμφίβολα ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους και τα τρία buzzer beater του στο φινάλε των πρώτων τριών δεκαλέπτων έχουν… τρελάνει κόσμο!
Ωστόσο, στα 8.9 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, οι διαιτητές του αγώνα καταλόγισαν φάουλ του Ναν πάνω στον Αμπρίνες την ώρα που ο δεύτερος σούταρε τρίποντο, με αποτέλεσμα ο άσος του Παναθηναϊκού να αποβληθεί. Αυτή η φάση έγινε στο 89-86 υπέρ του «τριφυλλιού», ο Αμπρίνες ευστόχησε και στις τρεις βόλες, με συνέπεια το σκορ να γίνει 89-89. Με μία 1/2 βολές του Λεσόρ στη συνέχεια, όμως, διαμορφώθηκε το τελικό 90-89 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Ο Κέντρικ Ναν, αμέσως μετά την αποβολή του, γύρισε προς τον διαιτητή και του έριξε ένα απίστευτο βλέμμα, το οποίο προφανώς έχει γίνει viral στα social media.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.