Μπακς – Μπουλς 122-106: Σημάδια ανάκαμψης από το Μιλγουόκι
Οι Μπακς μετά από καιρό έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και επικράτησαν με 122-106 των Μπουλς, στη βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπέρασε τον Σκότι Πίπεν στη λίστα με τους σκόρερ στην ιστορία του NBA.
Οι Μιλγουόκι Μπακς έβγαλαν εγωισμό και μετά από καιρό έπαιξαν ωραίο μπάσκετ ανά διαστήματα, επικρατώντας με 122-106 των Σικάγο Μπουλς.
Στο 6-9 ανέβηκαν τα «ελάφια», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 25 πόντους στην τρίτη περίοδο και να προσπερνά τον Σκότι Πίπεν στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του NBA, ανεβαίνοντας 65ος. Στο 6-10 έπεσαν οι Μπουλς.
Στη συνέχεια, οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Ιντιάνα Πέισερς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/11, 03:00) στο Μιλγουόκι για το Κύπελλο του NBA.
Για τους Μπακς, ο Ντέμιαν Λίλαρντ έκανε double-double με 20 πόντους και 10 ασίστ, ενώ από τον πάγκο ξεχώρισε ο Έι Τζέι Γκριν, με 18 πόντους και 5/7 τρίποντα. Για τους Μπουλς που φέτος δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των περασμένων χρόνων, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 27 πόντους με 5/8 δίποντα και 4/7 τρίποντα και ανά διαστήματα έμοιαζε ασταμάτητος στο ματς, όμως οι γκαρντ του Σικάγο δεν μπορούσαν να «ακολουθήσουν» και ο Νικόλα Βούτσεβιτς γέμισε τη στατιστική του, χωρίς να κάνει τη διαφορά.
Η στατιστική απεικόνιση του Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός -και- απέναντι στους Μπουλς πετυχαίνοντας 25 πόντους, από τους 41 συνολικά, στην τρίτη περίοδο. Μάλιστα, ο Greek Freak έγινε ο 65ος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, προσπερνώντας τον άλλοτε αστέρα των Μπουλς. Σκότι Πίπεν.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.