Ο Ματίας Αλμέιδα από το περασμένο καλοκαίρι είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και των σεναριών στο Μεξικό, όμως παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ, παρά το έντονο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό τεχνικό από την Τσίβας.
Πλέον, υπάρχουν νέα δεδομένα για τον Αλμέιδα, καθώς φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα της Γκρέμιο από το Βραζιλία, με τις φήμες από τη χώρα του καφέ να λένε ότι ετοιμάζουν κίνηση οι Βραζιλιάνοι για να τον κάνουν δικό τους.
Η βραζιλιάνικη ομάδα κινείται για την αντικατάσταση του Ρενάτο Γκαούχο, με τον Ερνάν Κρέσπο να είναι πρώτος στη λίστα της. Ο Αργεντινός, που αποχώρησε από την Αλ Αΐν δεν θέλει να εργαστεί στη Νότια Αμερική και ονειρεύεται την Ευρώπη.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση. Εξάλλου, πρόσφατα ο «Πελάδο» ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από την ΑΕΚ και δεν μιλάει με άλλες ομάδες, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ έως το 2028, όπως και η ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 10 εκατ. ευρώ.
Τι λένε στη Βραζιλία για Αλμέιδα
Grêmio cogita Crespo para vaga de Renato Gaúcho, mas o argentino não quer trabalhar na América do Sul e sonha com a Europa.
Assim, o também argentino Matías Almeyda, ex-River Plate e atualmente no AEK Atenas, é outro nome que entrou na mira do Tricolor.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ