Ωστόσο, ο διεθνής εξτρέμ Μπουκάγιο Σάκα δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η Λίβερπουλ ισοφάρισε προς το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό με τον Σαλάχ.
Ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος τραυματίσθηκε στην ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σκόραρε νωρίς και έγινε ο έβδομος νεαρότερος παίκτης του πρωταθλήματος που έφτασε τα 50 γκολ, σε ηλικία 23 ετών και 52 ημερών.
Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, παραμένει ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει κάτι ανάλογο, καθώς ήταν 20 ετών και 252 ημερών, όταν συμπλήρωσε 50 γκολ, ενώ τον ακολουθούν οι Μάικλ Όουεν, Γουέιν Ρούνεϊ, Ρομέλου Λουκάκου και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Οι δηλώσεις του Μπουκάγιο Σάκα
«Μισώ να χάνω παιχνίδια, γι’ αυτό ήθελα να επιστρέψω. Είχα στο μυαλό μου αυτό το παιχνίδι για να επιστρέψω και ένιωθα καλά εκεί έξω και ήμουν χαρούμενος που πέτυχα ένα γκολ νωρίς», δήλωσε ο Σάκα στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρσεναλ και πρόσθεσε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Αισθάνομαι ότι δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό για 90 λεπτά και μας κόστισε στο τέλος. Πιστεύουμε ότι έπρεπε να είχαμε νικήσει».
Αναφερόμενος στον ποδοσφαιριστή του, ο προπονητής της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε: «Μετά από μερικές εβδομάδες άδειας, ο τρόπος που αγωνίσθηκε ήταν εξαιρετικός».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.