Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον πρώην αρχηγό αλλά και πιστό υπηρέτη της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι που θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα και την ενεργό δράση.
Ο «capitano» ξεκαθάρισε πως κυριολεκτεί και πως είναι πραγματικά εξετάζει το ενδεχόμενο να ξαναβάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 48 του έτη, υποστηρίζοντας μάλιστα πως υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.
«Το να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το αστείο, το έχω πάρει στα σοβαρά, υπάρχουν 1-2 ομάδες που με θέλουν. Οι ομάδες είναι εκεί, το θέμα είναι πως πρέπει να ξεκινήσω προπονήσεις», εξήγησε ο παλαίμαχος αρχηγός της Ρόμα.
«Θα δούμε τι θα γίνει. Το σκέφτομαι, το μυαλό μου ξέρει ήδη ποια είναι η απάντηση, θα δούμε τι θα πει το σώμα μου. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά;».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.