Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο: «Μπορεί να βάλω τον Τότι κόντρα στη Μίλαν»

Μουρίνιο: «Μπορεί να βάλω τον Τότι κόντρα στη Μίλαν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε με χιούμορ για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του, λέγοντας πως ίσως βάλει να παίξει ο Φραντσέσκο Τότι.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, γνώρισε την ήττα το βράδυ της Δευτέρας (24/04) από την Αταλάντα (3-1), με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει δηλώσεις μετά το παιχνίδι.

Ο Φραντσέσκο Τότι που δεν έχει χάσει ματς  της πρώην ομάδας του, μίλησε στο DAZN και υπερασπίστηκε τον «Special One» καθώς και τους Ρωμαίους.

«Τώρα είμαι ακόμα πιο σίγουρος πως με εσένα θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa. Πάντα θα σε υποστηρίζουμε γιατί το αξίζεις», είπε ο Capitano της Ρόμα στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο από τη πλευρά του απάντησε  με χιουμοριστική διάθεση: «Σε ευχαριστώ, δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά θαύμα είναι αυτή η ενσυναίσθηση μεταξύ των ομάδων και όλων εσάς των φιλάθλων.

Στο Olimpico ή εκτός, ο κόσμος κατανοεί τις αρχές αυτού του αγώνα. Παίζοντας καλά ή άσχημα, κερδίζοντας ή χάνοντας, με τραυματισμούς ή όχι, παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος. Ίσως να σε χρειαστούμε το Σάββατο, αλλά ειλικρινά χρειάζομαι περισσότερο τον Αλνταΐρ από εσένα».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024