Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Μάρκανεν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA

Στον Μάρκανεν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA

O Λάουρι Μάρκανεν χάρη στη φανταστική σεζόν που έκανε φέτος με τους Γιούτα Τζαζ, πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA.

Most Improved Player της σεζόν ο Λάουρι Μάρκανεν. Ο φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε γράφοντας το όνομα του στη «Χρυσή Βίβλο» του NBA.

Ο 25χρονος Φινλανδός απέδειξε γιατί οι Τζαζ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να πάρει για την συνέχεια της καριέρας του, μετά την φυγή του από τους Σικάγο Μπουλς.

Το βραβείο θα κατέληγε είτε στον Μάρκανεν, είτε στον Τζέιλεν Μπράνσον των Νικς, είτε στον Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Θάντερ. Ο Φινλανδός ήταν ο μεγάλος νικητής με τα νούμερά του φέτος να είναι απόλυτο τεκμήριο για αυτή τη διάκριση που θα παραλάβει όταν τελειώσει τη θητεία του ως φαντάρος.

O Μάρκανεν με την φανέλα των «Μορμόνων» φέτος σε 66 παιχνίδια στην regular season είχε κατά μέσο όρο 25.6 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 15.4 πόντους στην αξιολόγηση ανά ματς και ήταν ο ουσιαστικός ηγέτης της ομάδας του που κατέληξε στην 12η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 37 νίκες και 45 ήττες.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024