Ένας από τους παίκτες που «ευθύνονται» για την εξέλιξή του τρόπου παιχνιδιού στο NBA είναι ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο πολύπειρος Αμερικανός το υπευθύμισε αυτό με δηλώσεις του, όπως έκανε και την σεζόν που μας πέρασε.
Ο 35χρονος γκαρντ μίλησε στον Τύπο μετά την πρώτη φετινή προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πώς καταφέρνει να προσαρμόζεται στο παιχνίδι και να εξελίσσεται.
«Είμαι ένας από τους παίκτες όπου το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω του. Απλά είμαι εδώ και δουλεύω», ήταν η απάντηση του «Μούσια» ο οποίος… κινήθηκε σε παρόμοια πλαίσια με την περασμένη σεζόν καθώς σε περσινή Media Day είχε τονίσει: «Δεν είμαι παίκτης του συστήματος, είμαι το ίδιο το σύστημα».
When it comes to quotes, Media Day James Harden is the gift that keeps on giving ?️ pic.twitter.com/gnekqwK9Ye
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.
Τα σενάρια για το μέλλον του ‘Εντσο Φερνάντες φούντωσαν επειδή μετά το τέλος του προχθεσινού εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Σάντερλαντ έμοιαζε να αποχαιρετά τους οπαδούς των μπλε
Ο Παρασκευάς Αντζας δεν ήταν απλά ταλαντούχος, ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν τον ένοιαζε. Πάντα το μέσα του ήταν πιο σημαντικό. Ένα ποδοσφαιρικό καλλιτέχνημα, που δεν έφτασε ποτέ εκεί που μπορούσε. Είχε τα πάντα στα πόδια του. Αλλά το μόνο που ήθελε ήταν η ηρεμία του. Η ψυχική του γαλήνη. Μετά την άνιση μάχη που έδωσε, τη βρήκε. Αλλά το έκανε πολύ νωρίς.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2