Καρυστιανού: Πονάμε το ίδιο, τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό – Να είμαστε ένα όλοι και όλες
Συγκινητικό μήνυμα από τη Μαρία Καρυστιανού, που έρχεται μετά από το αντίστοιχο του Νίκου Πλακιά. «Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα», επισημαίνει
Το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλε η Μαρία Καρυστιανού, βάζοντας οριστικό τέλος στα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τη διεξαγωγή συναυλίας στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Υπενθυμίζεται ότι χθες σε ανάλογη ανάρτηση προέβη και ο Νίκος Πλακιάς, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της ομόφωνης έγκρισης από το υπουργείο Πολιτισμού της παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου, στον σύλλογο των συγγενών θυμάτων «Τέμπη 2023».
Η Μαρία Καρυστιανού ανέγραψε συγκεκριμένα πως «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό. Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους. Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».
«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στη φωνή σας»
Χθες, ο Νίκος Πλακιάς, απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, τόνισε σε ανάρτησή του πως «βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».
Σύνοδεψε, μάλιστα, την ανάρτηση με μια φωτογραφία που δύο νεαροί άνθρωποι αγκαλιάζονται με τη γυναίκα να κρατά στο χέρι της ένα εισιτήριο.
Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει
Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση.
Θανάση Παπακωνσταντίνου
Σωκράτη Μάλαμα
Τανια Τσανακλίδου
Φοίβο Δεληβοριά
Κοινοί Θνητοί
Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό .
Κάπου εκεί… pic.twitter.com/hWU3pjVLOk— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) October 3, 2024
«Τέλος με αυτό το θέμα»
Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Πλακιάς ενημέρωνε πως «την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα», διότι «πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά». Παράλληλα ανέφερε πως «πολλά ήταν πολύ συγκινητικά, οπότε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα».
- Ο Δήμος Δελφών δίνει κίνητρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άμφισσας
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»
- Made in France στη Ligue 1: Η Μπρεστ έγραψε ιστορία με γαλλική ενδεκάδα, αλλά πλήρωσε ακριβά το ρίσκο
- Συλλυπητήρια από το ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί»
- Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν τα κόλπα του Netflix στις ταινίες του για να κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των θεατών
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442