«Βόμβα» από τους Νικς: Παίρνουν με ανταλλαγή τον Κάρλ-Άντονι Τάουνς και πάνε για πρωτάθλημα!
Οι Νιου Γιορκ Νικς πυροδότησαν «βόμβα» λίγο πριν την έναρξη του ΝΒΑ, καθώς απέκτησαν τον Καρλ-Άντονι Τάουνς με ανταλλαγή από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς!
Οι Νικς έκαναν το απόλυτο all-in για τον τίτλο, αφού απέκτησαν με ανταλλαγή τον Καρλ-Άντονι Τάουνς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ταράζοντας τα νερά του NBA, περίπου έναν μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν.
Οι Νεϋορκέζοι έδωσαν καλά αντάλλαγμα στους περσινούς φιναλίστ της Δύσης, καθώς τους παραχώρησαν τον Τζούλιους Ραντλ, τον Ντόντε ΝτιΒιντσένζο και ένα pick πρώτου γύρου. Παρόλα αυτά, πρόκειται για… αναγκαία θυσία, καθώς αποκτούν έναν από τους καλύτερους ψηλούς στη λίγκα!
Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχή της offseason οι Νικς έκαναν κι άλλη μία σπουδαία κίνηση, καθώς έφεραν στην άλλη πλευρά της Νέας Υόρκης τον Μάικαλ Μπρίτζις από τους Μπρούκλιν Νετς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος ψηλός ήταν το νούμερο 1 του Draft το 2015. Πρόκειται για έναν πολύ μοντέρνο ψηλό, ο οποίος αποτελεί τρομερή απειλή τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 21,8 πόντους και 8,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 42% στα τρίποντα.
Δείτε την ανταλλαγή:
Knicks have acquired Karl-Anthony Towns from Minnesota for Julius Randle, Donte DiVincenzo and a first-round pick via Detroit, sources tell me and @JonKrawczynski. pic.twitter.com/FafQlY48Y1
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.