Επίδαυρος: Νεκρός χειριστής ερπυστριοφόρου μηχανήματος που ανετράπη και τον καταπλάκωσε
Ο 66χρονος εκτελούσε χωματουργικές εργασίες σε ορεινή δύσβατη περιοχή του χωριού Γκάτζια στην Επίδαυρο
Τραγικό θάνατο βρήκε χειριστής ερπυστριοφόρου μηχανήματος στο χωριό Γκάτζια στην Επίδαυρο, όταν το βαρύ όχημα ανετράπη και τον καταπλάκωσε.
Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το όχημα εγκαίρως και έχασε τη ζωή του
Ο άτυχος 66χρονος βρισκόταν για εργασίες σε ορεινή δύσβατη περιοχή του χωριού που βρίσκεται στον Δήμο Επιδαύρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις argolikeseidhseis.gr, ο 66χρονος χειριστής του μηχανήματος πραγματοποιούσε χωματουργικές εργασίες σε ελαιώνα του σε πλαγιά λόφου.
Για αδιευκρίνιστους λόγους, το βαρύ όχημα (κεντρική φωτογραφία: Αργολικές Ειδήσεις) ξαφνικά ανετράπη και τον καταπλάκωσε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλη την τοπική κοινωνία.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η αστυνομία ώστε να οργανωθεί επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου χειριστή.
- Πότε αλλάζει ο τρόπος πληρωμής ενοικίων – Τι θα ισχύει
- Η Πάμελα Άντερσον αντλεί έμπνευση από τις παλιές κωμωδίες και την Ζαν Μορό
- Το δύσκολο «παζάρι» για την ΚΑΠ
- Στριμωγμένος στην «γωνία του ρινγκ» ο Τόμας Φρανκ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός
- Αλεξανδρούπολη: Συγκλονιστικές εικόνες σε καφετέρια από το σαρωτικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Βίντεο ντοκουμέντο
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-2: Σπουδαία πρόκριση για τους «γλάρους»
- «Το βάρος πέφτει τώρα στην Ρωσία να αποδείξει ότι θέλει την ειρήνη», λέει η φον ντερ Λάιεν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)










































![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)






![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)




![Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/maria-lupan-hy97yy3e03A-unsplash-1-1-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442