Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα δεκαπενθήμερο «φωτιά», καθώς το επόμενο διάστημα έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Άρη, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για την Super League, ενώ ενδιάμεσα έχει να αντιμετωπίσει και τις Λυών και Μπράγκα για την League Phase του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο ματς με τους Θεσσαλονικείς συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα και με μία καλή εμφάνιση στο Χαριλάου.
Το «καυτό» 15ημερο του Ολυμπιακού
Έπειτα θα ταξιδέψει στην Γαλλία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Λυών για το εναρκτήριο ματς της League Phase του Eurropa League την ερχόμενη Πέμπτη 26/9 σε ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι. Τα ξεκινήματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια άλλωστε είναι πάντοτε ιδιαίτερα και κρύβουν κινδύνους.
Εν συνεχεία επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League στις 29 του Σεπτέμβρη, δηλαδή μόλις τρεις μέρες μετά από το ματς στην Γαλλία, αντιμετωπίζοντας μάλιστα μία ομάδα που φέτος έχει βλέψεις να μπει ξανά στα playoffs.
Την Πέμπτη 3/10 θα παίξει με την πορτογαλική Μπράγκα για την 2η αγωνιστική στην έδρα του σε παιχνίδι όπου θα βρει απέναντί του τους γνώριμους Κάρλος Καρβαλιάλ και Αντρέ Όρτα, σε ένα που θα είναι και το πρώτο του εντός έδρας για την League Phase του Europa League.
Τέλος το «καυτό» πρόγραμμα των Κυπελλούχων Ευρώπης κλείνει στο ΟΑΚΑ στις 6/10 απέναντι στον Παναθηναϊκό, παιχνίδι το οποίο άπαντες ξέρουν τι σημαίνει για τις δύο ομάδες και το οποίο είναι πάντα ένα ξεχωριστό ματς τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για τους «αιώνιους».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η ηγετική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη: Είμαστε οι καλύτεροι και όλα εξαρτώνται από εμάς – θέλω 5 νίκες έως τα πλέι οφ – Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Λεβερκούζεν και έξτρα μπόνους για το 5Χ5.
LIVE: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Πανσερραϊκός για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 6HD.
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;