Με υπομονή πρέπει να είναι οπλισμένοι οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Κηφισού λόγω ενός τροχαίου που έχει προκαλέσει έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Συγκεκριμένα σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της γέφυρας Δυρραχίου στο Περιστέρι με συνέπεια η κίνηση των οχημάτων στο σημείο να διεξάγεται με δυσκολία.
Ουρές χιλιομέτρων
Αποτέλεσμα είναι να έχουν δημιουργηθεί ουρές οχημάτων στο ανοδικό ρεύμα και το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Πειραιώς.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Συγκεκριμένα οι οδηγολι κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας