Η «φρενίτιδα» με τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται στη Μαδρίτη, μετά την επισημοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής του Γάλλου παιχταρά.
Οι φίλαθλοι της πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Γάλλου σούπερ σταρ, ο οποίος δεν είναι στην αποστολή για τα φιλικά ματς στις ΗΠΑ, και ο τεχνικός των «μερένχες», Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε πότε θα γίνει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Πιστεύω πως θα είναι στην αρχική ενδεκάδα μας στο ματς με την Αταλάντα για το UEFA Super Cup. Θα είναι υπέροχο να συνδυάσουμε το ντεμπούτο του Κιλιάν με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς», δήλωσε σχετικά ο διάσημος Ιταλός κόουτς. Να σημειωθεί πως ο τελικός του UEFA Super Cup, κόντρα στην κάτοχο του Europa League, Αταλάντα, θα διεξαχθεί στις 14 του μηνός στη Βαρσοβία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.