Η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά αποφεύγει τις ΗΠΑ μέχρι τον τελικό, καθώς υπάρχει κανονισμός βάσει του format ο οποίος αναφέρει ότι τα ζευγάρια των δύο κορυφαίων ομάδων των ομίλων (σ.σ δηλαδή οι ΗΠΑ και η Γερμανία) δεν μπορούν να συναντηθούν στα ημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο νικητής του ζευγαριού Γερμανία – Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Σερβία-Αυστραλία.
Τα άλλα δύο ζευγάρια των «8», όπου θα προκύψει το αντίστοιχο των ημιτελικών, είναι ΗΠΑ – Βραζιλία και Καναδάς – Γαλλία.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
ΗΠΑ – Βραζιλία
Γερμανία – Ελλάδα
Καναδάς – Γαλλία
Σερβία – Αυστραλία
Οι προημιτελικoί θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 6 Αυγούστου, οι ημιτελικοί την Πέμπτη 8 Αυγούστου και ο τελικός με τον μικρό τελικό το Σάββατο 10 Αυγούστου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο «Παλέ Ντε Μπερσί» του Παρισιού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).