Το τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν στις 17:30 την Αλ Κάντσια του Μίτσελ.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρατάσσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με τον Μπότη μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία και τους Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Ντόι και Μουζακίτης θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Τσικίνιο, Μασούρα και Μπιέλ πίσω από τον Μπάμπη Κωστούλα.
Στο φιλικό με την Αλ Κάντσια θα αγωνιστούν επίσης οι Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Ζέλσον Μαρτίνς, Παπακανέλλος και Πιρόλα, με τον τελευταίο μάλιστα να ετοιμάζεται το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελ Κααμπί δεν θα αγωνιστεί, καθώς θα προφυλαχθεί από τον Βάσκο τεχνικό.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.