Ο Ολυμπιακός προχωράει τις μεταγραφές του για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Κίναν Έβανς.
Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να υπογράψουν τελικά τον Αμερικανό γκαρντ παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από λίγο καιρό, με ένα μειωμένο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που είχε αρχικά συμφωνηθεί, με στόχο ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις να είναι έτοιμος από τον Δεκέμβριο.
Λίγο αργότερα, ο Αμερικανός γκαρντ, έστειλε μέσω των social media το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του δίνεται.
Το μήνυμα του Αμερικανού: «Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος και ευλογημένος γι’ αυτή τη νέα ευκαιρία στην καριέρα μου. Τα λέμε σύντομα»
Super excited and blessed for this new opportunity in my career, see you soon ???⚪ https://t.co/PHM7qZ0RG4
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League