Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως πήρε την απόφασή του σχετικά με τον Κίναν Έβανς, τον οποίο θα υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας μάλιστα ειδικό όρο στην συμφωνία με τον οποίο θα μπορούν να βγουν από το συμβόλαιο σε πιθανό νέο τραυματισμό.
Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν αποφάσισαν να τηρήσουν την αρχική τους συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ έστω και με διαφορετικούς όρους θα τον περιμένουν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, περίπου στις αρχές του επόμενου έτους.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Έβανς (ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου στο αριστερό πόδι) είχε αναγκάσει τους Πειραιώτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την περίπτωση του παίκτη που έκανε θραύση με τη φανέλα της Ζαλγκίρις τη χρονιά που μας πέρασε. Όμως τελικά αποφάσισε να τον αποκτήσει κανονικά παίρνοντας ένα λελογισμένο ρίσκο, γιατί η αξία του παίκτη είναι μεγάλη.
Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει δικαίωμα opt-out για το καλοκαίρι του 2025, σε περίπτωση νέου τραυματισμού. Επί της ουσίας το deal θα έχει βάθος διετίας και θα είναι ένα ιδιαίτερο 1+1 με δικαίωμα εξόδου από το συμβόλαιο στην μεριά του Ολυμπιακού.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου