Πάστορας χειροτονήθηκε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο σε ευαγγελική εκκλησία την οποία ίδρυσε ο ίδιος και η σύζυγός του Λαρίσα Περέιρα στην πόλη Μασεϊό.
Η τελετή έγινε την Κυριακή, 30 Ιουνίου και με κοινή του δήλωση στα social media το ζευγάρι χαρακτήρισε την εμπειρία «αξιομνημόνευτη» και «αξέχαστη».
«Από την πρώτη μας συνάντηση με τον Χριστό, μια επιθυμία έκαιγε τις καρδιές μα. Θέλουμε οι άνθρωποι να νοιώσουν αυτή την αγάπη που έφτασε σε εμάς. Τώρα έχουμε μια άλλη επιθυμία και ευθύνη: να γίνουμε ποιμένες για λογαριασμό του Θεού», ανέφεραν στο post.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φιρμίνο μοιράζεται ένα θρησκευτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βαφτίστηκε το 2020 λίγο μετά τη σύζυγό του. Η βάπτιση έγινε στην πισίνα του σπιτιού του στο Λίβερπουλ πριν εγκαινιάσει την εκκλησία Manah στο Μασεϊό τον επόμενο χρόνο. «Ο Χριστός είναι αγάπη, δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Μόνο να πιστεύεις σ’ Αυτόν, μόνο να πιστεύεις και να νοιώθεις το Αγιο Πνεύμα», έλεγε την ημέρα της βάπτισής του.
Ο Φιρμίνο αγωνίζεται πλέον στην Αλ Αχλί με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.
Μετά τις δύο γκέλες-σοκ, η Άρσεναλ πήρε τεράστιο «διπλό» (1-4) επί της Τότεναμ στο… θεωρητικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και ξέφυγε ξανά στο -5 από τη Σίτι.