Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σαλάχ αποχαιρέτησε τον Φιρμίνο (pic, vid)

Ο Σαλάχ αποχαιρέτησε τον Φιρμίνο (pic, vid)

Ο Μπόμπι Φιρμίνο, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Λίβερπουλ και ο Σαλάχ, φρόντισε να τον αποχαιρετήσει, όπως εκείνος τον υποδέχθηκε το 2017.

Τίτλοι τέλους για τον Μπόμπι Φιρμίνο στη Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος άσος, θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από επτά σεζόν στο Μερσεϊσάιντ, όπου συνέθεσε για πολλά χρόνια τον «συνδετικό κρίκο», ανάμεσα σε Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Με τον Αιγύπτιο μάλιστα, τους συνδέει πλέον, ένας μοναδικός δεσμός μεταξύ άλλων. Στο τελευταίο του παιχνίδι εντός έδρας, ο Φιρμίνο σκόραρε μετά από ασίστ του Σαλάχ και εδώ δημιουργείται μια υπέροχη ιστορία.

Συγκεκριμένα, το 2017, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, ο «Φαραώ» πέτυχε το «παρθενικό» του γκολ, μπροστά στο κοινό του «Άνφιλντ», μετά από ασίστ του Φιρμίνο.

Η σύνδεση όμως ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες και φίλους δεν σταματά εκεί. Το γκολ του Φιρμίνο, ήταν πιθανότατα το τελευταίο «προϊόν» της συνεργασίας τους και το… «κοντέρ» θα σταματήσει στα 25. Αναλυτικότερα, ο Σαλάχ έχει σκοράρει 13 γκολ, από ασίστ του Βραζιλιάνου, την ώρα που ο τελευταίος, έχει πετύχει 12 τέρματα από τελική πάσα του «Μο», στην Premier League.

Όλοι συγκινήθηκαν, στο «αντίο» του Βραζιλιάνου μπροστά στο κοινό του Άνφιλντ. Ακόμη και ο Κώστας Τσιμίκας, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκριά του, για τον καλό του φίλο.

Ο Φιρμίνο αποχωρεί, έχοντας αγωνιστεί 361 φορές με την φανέλα των «κόκκινων», πετυχαίνοντας 110 γκολ και μοιράζοντας 79 ασίστ, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και του Champions League, που κατέκτησε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024