Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Όλη η Ευρώπη είδε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι»

Αταμάν: «Όλη η Ευρώπη είδε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι»

Πανευτυχής με την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2, παρουσιάστηκε ο Εργκίν Αταμάν στην flash interview.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-79 στο ΟΑΚΑ, στο Game 2 των play-offs της Euroleague και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για δύο «τελικούς» την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι.

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά την νίκη των πρασίνων ανέφερε ότι η ομάδα του έδειξε πως είναι καλύτερη από την Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος κόουτς:

«Στο πρώτο το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν αυτό που θέλαμε, γιατί δεν παίξαμε καλή άμυνα. Μετά παίξαμε καλό μπάσκετ. Ο Σλούκας ήταν εξαιρετικός και Παπαπέτρου ήταν πολύ καλός. Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα και όλα τα κάναμε σωστά. Αυτό που σας είπα ότι είναι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ξέρω ότι είναι καλύτερη στη Μακάμπι και όλη η Ευρώπη το είδε αυτό. Βέβαια, η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα και θα είναι δύσκολα τα ματς στο Βελιγράδι. Αλλά είναι σοφτ αμυντικά ομάδα η Μακάμπι. Μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας και η ομάδα μας ήταν σωστή για να πάρουμε τη νίκη».

Σλούκας: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα»

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε μία εμφάνιση που θα θυμάται για καιρό αφού σταμάτησε στους 29 πόντους (8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή) και έκανε ρεκόρ καριέρας. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε πάντως ότι προτιμά να σκοράρει λιγότερο αρκεί να κερδίζει η ομάδα πιο εύκολα.

Όσα είπε ο Σλούκας: «Είμαι περήφανος συνολικά για την εμφάνιση μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια στα επόμενα τρία δεκάλεπτα παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση που είχαμε εμείς στην αρχική η αυτοπεποίθηση που είχε ο αντίπαλος. Είπα στο ημίχρονο πως πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσουμε και εκεί. Ήταν πολύ καλή ομάδα και πέρυσι για λεπτομέρειες δεν πήγαν στο Final-4»

Για το αν η εμφάνιση σου ήταν μια απάντηση για το λάθος στο τέλος του πρώτου αγώνα: «Όχι ήμασταν απογοητευμένοι επειδή δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σε κάθε ματς που θα παίζω»

Για τον αν έχει και άλλους πόντους για να πετύχει στη σειρά: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024