Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φλόριντα: Κουτάβι που γεννήθηκε με πράσινη γούνα και ονομάστηκε

Φλόριντα: Κουτάβι που γεννήθηκε με πράσινη γούνα και ονομάστηκε «Shamrock» γίνεται viral

Το πράσινο κουτάβι με το όνομα Shamrock (τριφύλλι) είναι απολύτως υγιές και ο χρωματισμός στην γούνα, δήλωσε ο εκτροφέας του

Ένα κουτάβι από τη Φλόριντα που γεννήθηκε με πράσινη γούνα έγινε viral εν μια νυκτί, λόγω του μοναδικού – αν και προσωρινού – χρωματισμού του. Το κουτάβι, που ονομάστηκε Shamrock (τριφύλλι), γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου – και ήταν ήδη ντυμένο και έτοιμο σύμφωνα με την οικογένεια που το φροντίζει για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Η Carole DeBruler, ιδιοκτήτρια του Golden Treasures Kennel στην Pensacola της Φλόριντα, άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο των κουταβιών λίγο μετά τη γέννησή τους. Αλλά ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok στις 26 Μαρτίου και εξηγούσε το μοναδικό χρώμα της Shamrock που εκτόξευσε την φήμη των πιο πρόσφατων «καλύτερων φίλων του ανθρώπου» σε επίπεδο viral.

Στο βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 8 εκατομμύρια φορές, η DeBruler δήλωσε ότι η Shamrock «γεννήθηκε τυχερή» και ότι το χρώμα της είναι αποτέλεσμα του ότι βάφτηκε με χολερυθρίνη (φυσική χρωστική), που πιθανότατα προκλήθηκε από τη χολή στη μήτρα του μητρικού σκύλου.

Η Samrock είναι πολύ εύκολο να την διακρίνει κάποιος καθώς είναι το μοναδικό λαχανί κουτάβι.

Έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει το κανονικό της χρώμα

Αν και μπορεί να είναι κάπως ανησυχητικό να βλέπεις ένα πράσινο γκόλντεν ριτρίβερ, η κατάσταση είναι ακίνδυνη και θα εξασθενίσει καθώς η Samrock μεγαλώνει. Και παρά το γεγονός ότι είναι κάπως μικρότερη από τα αδέρφια της, η Shamrock είναι «ευτυχισμένη και υγιής», δήλωσε η DeBruler σε ένα επόμενο βίντεο. Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή της, ο πράσινος χρωματισμός της «είχε αρχίσει να ξεθωριάζει», δήλωσε η DeBruler σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου – αλλά η «ζωηρή προσωπικότητα του κουταβίνας γίνεται όλο και πιο δυνατή».

Η Shamrock και τα αδέρφια της είναι γνωστά ως «English cream golden retriever», που σημαίνει ότι το τρίχωμά τους βρίσκεται στο λευκότερο άκρο του χρωματικού φάσματος των golden retriever. Το πρότυπο ράτσας του γκόλντεν ριτρίβερ αναφέρει ότι ο σκύλος έχει τρίχωμα «πλούσιο, λαμπερό χρυσό διαφόρων αποχρώσεων», αναφέρει η ιστοσελίδα του Golden Retriever Club of America.

Τα γκόλντεν ριτρίβερ που γεννιούνται στην ίδια γέννα μπορεί ακόμη και να έχουν ποικιλία χρωμάτων, αναφέρει η Λέσχη Γκόλντεν Ριτρίβερ της Αμερικής, «με τα πλήρη αδέλφια να ποικίλλουν σε χρώμα από πολύ ανοιχτό κρεμ έως πλούσιο χρυσό», αναφέρει η ομάδα.

Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, μπορείτε να την δείτε ως «μεγάλο κουτάβι» με το πράσινο να έχει ξεθωριάσει.

@living_the_golden_life She is healthy and happy! #fypviraltiktok🖤シ゚☆♡viral #fypシ #pet #puppylove #shamrock #greenpuppy #itsnoteasybeinggreen #green #goldenretriever ♬ Irish Jig – Irish Pub Society

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024