Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral: Σκυλομπαμπάς ποζάρει με χαμογελαστά ριτρίβερ σε όλο τον κόσμο

Viral: Σκυλομπαμπάς ποζάρει με χαμογελαστά ριτρίβερ σε όλο τον κόσμο

Τα σκυλιά του Κέβιν Μπούμπολζ, η Έλι και η Έμα, ταξιδεύουν μαζί του σε όλο τον κόσμο, τραβώντας γλυκές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Ο Κέβιν Μπούμπολζ άρχισε να μοιράζεται βίντεο με τον εαυτό του και τα δύο Γκόλντεν Ριτρίβερ του την Έλι και την Έμα στο TikTok και το Instagram στο @elliegoldenlife πριν από αρκετά χρόνια.

Στα τέλη του 2023, μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει όλες τις εκπληκτικές πόλεις στις οποίες ο ίδιος και τα σκυλιά του έβγαλαν selfies. Ο Κέβιν και η σύζυγός του Κέιτι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με τα σκυλιά τους, γνωρίζοντας νέους τόπους και βγάζοντας σέλφι με τις δύο μουσούδες.

«Έτσι, κάθε φορά που φέρνεις ένα τηλέφωνο ή στήνεις ένα τρίποδο, χαμογελάει αμέσως και έρχεται τρέχοντας, είναι τόσο αστείο να το βλέπεις»

Η Έλι, 7 ετών, και η Έμα, 1 έτους, έχουν γίνει διάσημες για τα βίντεο στα οποία βγάζουν χαμογελαστές selfies στους ώμους των ιδιοκτητών τους. «Έχεις αυτή την ικανότητα να συνδέεσαι με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δεν μιλούν καν την ίδια γλώσσα» λέει ο Κέβιν στο PEOPLE για την ικανότητα της οικογένειας να μεταδίδει χαρά μέσω των κλιπ και αυτό είναι κάτι που το καταλαβάινουμε.  «Σε κρατάει πραγματικά σε εγρήγορση» πρόσθεσε.

Οικογενειακή φωτογραφία με τις δύο «χαμογελαστές» γούνες.

Η αγάπη για τον φακό και τις λιχουδιές

Η Έλι «πάντα λάτρευε την κάμερα», μοιράζεται ο Κέβιν, εν μέρει επειδή γνωρίζει ότι το τράβηγμα μιας φωτογραφίας συχνά οδηγεί σε μια λιχουδιά ή επιπλέον χρόνο παιχνιδιού.

«Έτσι, κάθε φορά που φέρνεις ένα τηλέφωνο ή στήνεις ένα τρίποδο, χαμογελάει αμέσως και έρχεται τρέχοντας, είναι τόσο αστείο να το βλέπεις», λέει. «Είχε αυτή τη χαρά γι’ αυτό και σκέφτηκα, ας το μετατρέψουμε σε κάτι» και είχε δίκιο. Καθώς οι φωτογραφίες και βίντεο κατοικιδίων θεωρούνται από πολύ κόσμο το καλύτερο αγχολυτικό μετά από μια μέρα στη δουλειά.

Χωρίς την ευθύνη που συνεπάγεται να είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης δύο παιχνιδιάρικων και ενεργητικών κυνηγόσκυλων.

@elliegoldenlifeEver since Ellie was a puppy, she’s loved the camera 📸 so a few years ago we started taking selfies and working on “smile” 😀 Here are the top 7 selfies of 2023 💛

♬ original sound – Golden Retriever Life

Εκπαιδεύοντας την…Έλι

Σύντομα παρατήρησε πως η Έλι μπορούσε να «χαμογελάσει» με εντολή και κάπου εκεί ξεκίνησε το «παιχνίδι» με τις selfies, λέει ο Kevin για τα κλιπ του.

«Παρατηρώ όταν βλέπω τα βίντεο ότι χαμογελάω όταν λέω «Χαμογέλασε» και νομίζω ότι έχει το ίδιο αποτέλεσμα και στους ανθρώπους που παρακολουθούν. Είναι χαρούμενο».

Πριν από την πανδημία, η Κέιτι, 34 ετών, και ο Κέβιν πήγαιναν την Έλι, έναν πιστοποιημένο σκύλο θεραπείας, σε εκδηλώσεις εθελοντισμού κοντά στο σπίτι τους έξω από την Ουάσινγκτον, και στράφηκαν στο TikTok και το Instagram όταν το COVID τους έβαλε σε παύση.

Η ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα τους έκανε καλό

«Κάτι τόσο μικρό όσο ένα χαμόγελο μπορεί να κάνει τη διαφορά». Στην πραγματικότητα, τα σχέδια για το 2024 περιλαμβάνουν ευκαιρίες στις οποίες οι θαυμαστές και οι οπαδοί θα μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία μαζί με την τετράδα, βοηθώντας σε ένα τοπικό παιδικό νοσοκομείο και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της περιοχής.

Τα σκυλιά είναι «καλύτεροι φίλοι», λέει ο Κέβιν, «παρά τις διαφορές τους».«Οι προσωπικότητές τους είναι πολύ διαφορετικές, αλλά και οι δύο λατρεύουν να μαθαίνουν».

Κλείνοντας είπε πως «και οι δύο έχουν την ικανότητα, όταν βρίσκονται σε καταστάσεις όπου αλληλεπιδρούν με ανθρώπους, να αλλάζουν τη συμπεριφορά τους. Τη μια στιγμή θα είναι αυτά τα τρελά, άγρια, διασκεδαστικά κουτάβια, και μετά θα μπούμε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και θα υπάρχει ένα παιδί στο κρεβάτι και η Έλι θα ξαπλώσει εκεί μαζί τους, ωραία και ήρεμα. Είναι απίστευτο. Είναι πραγματικά υπέροχα σκυλιά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024