Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Ηρακλείου

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Ηρακλείου

«Ένα δύσκολο κεφάλαιο που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε από την πρώτη μέρα της θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, έκλεισε με επιτυχία» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

Εγκρίθηκε και από την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Κρήτης ο προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Ηρακλείου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός, ευχαρίστησε τα στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για την αμεσότητα με την οποία κινήθηκαν και τόνισε: «Ένα δύσκολο κεφάλαιο που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε από την πρώτη μέρα της θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, έκλεισε με επιτυχία. Αποφύγαμε εξαιρετικά δυσμενείς καταστάσεις, σταθεροποιήσαμε το έδαφος, φέραμε την απαιτούμενη ισορροπία και πλέον μπαίνουμε σε αναπτυξιακή τροχιά. Επικεντρωνόμαστε στο έργο μας, στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας, στον αγώνα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Το Ηράκλειο έχει προοπτικές. Έχει δυναμική. Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του έχουν δυνατότητες. Σήμερα, ξεκινάμε.».

Αναγνώριση

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά όλους όσοι δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Αγριμανάκη, τη Γενική Γραμματέα Μαρία Σκραφνάκη, τους υπηρεσιακούς συνεργάτες του Δήμου, τον Ειδικό Σύμβουλο Σπύρο Δοκιανάκη, τους Αντιδημάρχους και όλα τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας, τον Πρόεδρο του ΤΠ&Δ Δημήτρη Σταμάτη, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο και τα στελέχη του Ταμείου, καθώς επίσης και τα στελέχη του Τμήματος Ο.Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στο Δήμο Ηρακλείου σε αυτήν την πορεία.

Sports in

A Bola: «Ποντένσε όπως Καντονά» (pic)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποθεώθηκε μέχρι και από την πορτογαλική A Bola για το τρομερό γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024