Νίκος Γκάλης: «Ομάδα με winner coach κι έναν άξιο Έλληνα αρχηγό, τον Σλούκα»
Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα
Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.
Μάλιστα έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τις συνεχόμενες παρουσίες του σε Final Four.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάλης έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πανάξια κατάκτηση της EuroLeague. Μια νέα ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται το Σεπτέμβρη στο τουρνουά «Νίκος Γκάλης», με έναν winner coach, τον Εργκίν Αταμάν κι έναν άξιο Έλληνα αρχηγό, τον Κώστα Σλούκα.
Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τις συνεχείς παρουσίες του στο κορυφαίο επίπεδο και σε Final Four».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.