Η Αταλάντα έστειλε τη Ρόμα στο Europa League (3-0) – Eκτός Ευρώπης η Νάπολι (0-0, vids)
Η Αταλάντα επικράτησε με 3-0 της Τορίνο και έστειλε οριστικά στο Europa League τη Ρόμα ενώ η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε και έχασε το τρένο της Ευρώπης.
Με την «αύρα» της κατάκτησης του Europa League και την ψυχολογία της στα ύψη, η Αταλάντα μετέτρεψε σε… πάρτι το παιχνίδι με την Τορίνο για την 38η αγωνιστική της Serie A καθώς επικράτησε με 3-0.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Ρόμα θα παίξει οριστικά στο Europa και όχι στο Champions League τη νέα σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν πλέον από τη Φιορεντίνα να νικήσει τον Ολυμπιακό για να παίξουν του χρόνου στο Conference.
Στο κατάμεστο Gewiss Stadium του Μπέργκαμο, ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι για την κατάκτηση του Europa League κι εκείνη τους το ανταπέδωσε με μια άνετη νίκη με 3-0.
Τα γκολ των Σκαμάκα και Λούκμαν (πρωταγωνιστής στον προ ημερών τελικό, με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Λεβερκούζεν) απλοποίησαν τα πράγματα για την Αταλάντα, ενώ στο 70′ ο Πάσαλιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
Τη ίδια ώρα η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε στο «Diego Maradona» και έμεινε εκτός Ευρώπης. Έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Αυτά δεν γίνονται. Ο Άρης των 10 παικτών από το 40′ (αποβλήθηκε ο Γκαρέ) πέταξε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει (ανάμεσα τους και δύο χαμένα πέναλτι με Ράτσιτς και Μορόν) κι έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο.
Η Λεβερκούζεν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, το γύρισε αλλά στο τέλος η Φράιμπουργκ πήρε τον βαθμό (3-3) στην έδρα της – Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Bundesliga.