Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πάρνηθα: Άγρια επίθεση σε εθελοντική ομάδα - Στο νοσοκομείο με τρεις μαχαιριές ένας άνδρας

Πάρνηθα: Άγρια επίθεση σε εθελοντική ομάδα – Στο νοσοκομείο με τρεις μαχαιριές ένας άνδρας

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κρύα Πηγή Φυλής όπου η ομάδα διανυκτέρευε για να συνεχίσει τη δράση την επόμενη μέρα

Άγρια επίθεση δέχτηκε μια εθελοντική ομάδα για τον καθαρισμό της Πάρνηθας, το βράδυ της Παρασκευής, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό διά του λόγου το αληθές.

Η εθελοντική δράση καθαρισμού στην Πάρνηθα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά κατέληξε σε νοσηλεία ενός εκ των εθελοντών στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι εθελοντές, την Παρασκευή ξεκίνησαν να πάνε να μαζέψουν τα σκουπίδια από τη Δυτική Πάρνηθα στο πλαίσιο της δράσης της ομάδας VA Saving his Hood, αλλά επειδή η δράση θα συνεχιζόταν και την επόμενη ημέρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Ξαφνικά μια ομάδα νεαρών άρχισε να γρονθοκοπεί τους εθελοντές και να τους μαχαιρώνει

Η επίθεση

Γύρω στη μία και μισή το βράδυ, δύο αμάξια με περίπου οκτώ νεαρά άτομα έφτασαν στο σημείο όπου βρίσκονταν οι εθελοντές. Στη συνέχεια τους πλησίασαν κρατώντας φακούς και ρωτώντας τους ποιοι είναι άρχισαν «απρόκλητα να μας τραμπουκίζουν».

Όταν τους απάντησαν ότι είναι εθελοντές, στην αρχή εκείνοι απομακρύνθηκαν δείχνοντας φιλική διάθεση αλλά έπειτα από δέκα λεπτά τα δύο αυτοκίνητα επέστρεψαν γκαζωμένα και οι νεαροί βγήκαν γρήγορα έξω λέγοντας «κάναμε comeback».

Αμέσως μετά και πριν προλάβουν οι εθελοντές να αντιδράσουν, οι νεαροί άρχισαν να τους ξυλοκοπούν και να τους μαχαιρώνουν. Ο ένας εθελοντής κατάφερε να φύγει προς το δάσος φωνάζοντας βοήθεια προς άλλο μέλος της ομάδας που κοιμόταν 50 μέτρα πιο μακριά.

Τελικώς, η ομάδα των νεαρών έφυγε, αλλά ένας από τους εθελοντές κατέληξε στο νοσοκομείο με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο καθώς και σπασμένη μύτη.

Στην ανάρτησή του, καταλήγοντας ο εθελοντής εκφράζει την αγανάκτησή του αναφέροντας: «Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου, ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε»…

inSports

Ορτέγκα: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη, πετύχαμε ένα μοναδικό κατόρθωμα»

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε σε μέσο της Αργεντινής για την χρονιά που πέρασε και τα όσα πέτυχε με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024