Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν 0-1: Πήρε και το Κύπελλο η Μπάγερ
Αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, η Λεβερκούζεν επικράτησε με 1-0 της Καϊζερσλάουτερν και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.
Το πήρε κι αυτό η Λεβερκούζεν! Χάρη στο γκολ του Τζάκα κι ενώ έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουσουνού, η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε με 1-0 της Καϊζερσλάουτερν στον τελικό Κυπέλλου και έκανε (αήττητο) νταμπλ στην Γερμανία για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στο 4ο λεπτό ο Χραντέτσκι έσωσε μετά από σουτ του Χάνσλικ και στο 10′ ήταν σειρά του Κραλ να σώσει μετά από πλασέ του Φρίμπονγκ. Στο 15′ η Λεβερκούζεν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βιρτς και στο επόμενο λεπτό ο Τζάκα με τρομερό σουτ έκανε το 0-1.
Στο 26ο λεπτό το σουτ του Γριμάλδο πέρασε μόλις έξω και στο 27′ ο Ισπανός αστόχησε και πάλι. Στο 34′ ο Ρεδόνδο αστόχησε από κοντά ενώ στο 44′ η Λεβερκούζεν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοσουνού.
Στο 56ο λεπτό η κεφαλιά του Στάνισιτς πέρασε μόλις έξω ενώ στο 62′ ο Χραντέτσκι κράτησε όρθια την ομάδα του σε προσπάθεια του Άτσε. Στο 75′ ο Φριμπόνγκ βρέθηκε απέναντι στον Κραλ, αλλά έχασε το κοντρόλ και μαζί μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.